Jämför bolån – Du kan du spara pengar

Det finns få saker i livet som är lika viktiga som att välja rätt hem för en själv. För det är något som man vanligtvis inte gör många gånger i livet. Därför är det också viktigt att man verkligen tänker igenom det man tänkt sig att köpa. Har du budgeten för köpet och har du fått ett bolånelöfte, allt sådant är väldigt viktigt. Framförallt om du tänker dig att du ska finansiera köpet av ditt nya hem med ett bolån, är det väldigt viktigt att också jämföra mellan olika bolån. Räntan ligger just nu på historiskt låga nivåer. Vilket kan göra en väldigt stor skillnad när det gäller månadskostnaden.

Låneaktör Beskrivning Ansökan
Hypoteket Samma ränta till alla – ingen förhandling. Helt digitalt – inga papper eller bankmöten.

Klicka här
Consector Jämför bolån med ränta ner till 1,09%. Jämför lån hos upp till 30 banker samtidigt.

Klicka här
Svea Ekonomi Belånar upp till 75 % av marknadsvärdet. Låna mellan 50 000 – 5 000 000 kr Klicka här
Lendo Låna från 10 000 till 600 000 kr. Klicka här

Spara pengar med ett billigare bolån

Det är dock väldigt viktigt att verkligen jämföra mellan bolån. För det finns stora summor pengar att spara på att göra det. Jämför bolån och hitta det som ger dig den lägsta räntan och då även de lägsta månadskostnaderna. Det är något som verkligen gör en stor skillnad i slutändan. För du vill självklart inte upptäcka att ditt köp kunde varit mer förmånligt än det du gjort. Alla kostnader påverkar nämligen hur mycket du kan göra med ditt nya hem. Ett bolån med en lägre ränta, kan göra det möjligt att köpa de möbler du vill ha.

Jämför bolån för att spara pengar

Det finns självklart stora skillnader mellan de olika bolånen som finns på marknaden. Därför är det viktigt att jämföra bolån. För att du ska kunna hitta det bolånet som gör det möjligt för dig att köpa hemmet du vill till en så låg ränta som möjligt. Det påverkar nämligen mycket mer än vad du kan tro att det gör. Bolån har inte samma skillnader som vanliga lån har men då beloppen vanligtvis är väldigt stora, finns det mycket pengar att spara på att jämföra dem. Alla banker som erbjuder bolån ger även sina kunder möjligheten att förhandla om räntan.

På det här sättet kan den ursprungliga räntan bli mycket lägre än den annonserade. Något som också påverkar dina möjligheter att få en lägre månadskostnad. Varje krona du sparar på att jämföra bolån, ger dig möjligheten att investera mer i ditt nya hem. Allt sådant som du vill att ditt hem ska innehålla, blir enklare att genomföra om du också har pengarna till det. Därför är det såpass viktigt att du verkligen jämför bolån mot varandra. Det minskar de löpande kostnaderna och dessutom kan du på det här sättet få mer pengar över till annat.

Bolån är ett av de viktigaste lånen du tar i livet

Det finns få saker som du gör i livet som är lika viktigt som att hitta rätt bolån för ditt köp av ett nytt hem. Genom att verkligen jämföra mellan de alternativ som finns, kan du verkligen hitta det som passar din situation. Framförallt är det viktigt att tänka på att det finns marginaler att förhandla om. Det kräver dock att din finansiella situation ser bra ut. Om det finns betalningsanmärkningar eller om du har en för låg inkomst, kan det påverka dina möjligheter att få ett riktigt bra bolån.