Consilium Online AB

Org nr: 559014-6725

Borgås gårdsväg 4
434 39 Kungsbacka
Sverige

hello@consiliumonline.se

OM OSS

Vilka är vi som driver Sparapengar.se?

Sparapengar.se ägs och förvaltas av Consilium Online AB. Vår vision är att hjälpa människor till en bättre privatekonomi genom att jämföra olika tjänster och erbjuder kostnadsfria guider.

Anton Gustafsson

Grundare och ägare av Consilium Online AB (Sparapengar.se)

Anton har över +10 års erfarenhet av egenföretagande och har samlat på sig en mycket god kunskap inom ekonomi, investeringar och företagande.

Han driver även en av Sveriges största aktiebloggar, Västkustinvesteraren.se, som har cirka 1 miljon sidvisningar per år.

Anton Gustafsson-Consilium Online-Västkustinvesteraren
David Svensson Vesterlund

David Vesterlund

Skribent och content creator

Började i finansbranschen 2006 och har sen dess arbetat med finansiell rådgivning till företag och privatpersoner. Stöttat professionella kapitalrådgivare med allt från affärsutveckling till produktutbildning.

Senaste 5 åren har han arbetat med content och skrivit texter till fondbolag, banker och finansbolag. Har följt den svenska startupscenen i många år och skriver bland annat redaktionella annonser om nyemissioner och börsnotering i Svenska Dagbladet. Äger och driver bolaget Vesterlund Consulting AB.

Största intressen:
Företagande, entreprenörskap, aktier och investeringar. Utanför ekonomi och affärsliv har han fru och två barn, hus som behöver pysslas med och har med blandad framgång återupptagit ett intresse från barndomen, att träna Brasiliansk Jiu-jitsu.